گام دوم انقلاب همانند گام اول دارای ابعاد و آثاری است که خوشبختانه اندیشمندان و صاحب نظران جبهه انقلاب همچون روزها و سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی حرکت و اقدامات خود را برای تبیین و تشریح این گام برداشته اند.
ایران همواره با تحریم و فشارهای شدید اقتصادی دشمنان مواجه است و در این شرایط هیچ عاملی همچون پرداختن به مساله رونق تولید نمی تواند به عنوان محافظی کارآمد از پویایی اقتصاد ملی دفاع کند.
مسئول سازمان بسیج کارگران سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) قم، گفت: کارگران قطب های حیاتی پیشرفت اقتصادی و عامل اصلی تحقق شعار رونق تولید هستند و در این راه بیشترین زحمت را متحمل می شوند.
مدیرکل صداوسیمای قم گفت: با اجازه استاندار و دیگر نهادهای متولی مدیران و دستگاههایی که در زمینه تولید و رونق اشتغال سنگاندازی کرده و مانع از رونق تولید میشوند به مردم معرفی میشود.
گرانی غیر معمول اجناس و کالاها علاوه بر رکود بازار، بیکاری کارگران را به همراه دارد و ضرر همه جانبه را رقم میزند و سبب میشود پای تولید لنگ بزند و تولید از رونق بیفتد بنابراین تا دیر نشده باید از این ضرر جلوگیری شود.
امسال، مسئله محوری و اصلی، مسئله «تولید» است، زیرا اگر تولید جریان یابد، هم مشکلات معیشتی و اشتغال حل میشود، هم موجب استغنای کشور از بیگانگان و دشمنان خواهد شد و حتی میتواند مشکل ارزش پول ملی را تا حدود زیادی برطرف کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در سال ۹۸ باید بحث "رونق تولید" فراتر از شعارها باید مورد اهتمام جدی همه مردم، مسئولان و نهادها و دستگاه ها باشد.
استاندار قم گفت: احیای واحدهای صنعتی راکد و نیمه تعطیل از مهمترین شاخص ها و مولفه های رونق تولید است و دولت این موضوع را برای تحقق شعار سال با جدیت پیگیری می کند.
معاون استاندار قم با اشاره به پرداخت ۷۱۱میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید، گفت: تاکنون ۸۰ درصد از پیشبینیهای صورت گرفته در زمینه پرداخت تسهیلات رونق تولید تحقق پیداکرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: ۲۳۱ میلیارد تومان در قالب ۷۵ پرونده به بانکهای استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید معرفی و تاکنون ۱۵۱ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
برخی از شهرک ها و نواحی صنعتی قم در سال های اخیر با استقبال خوب سرمایه گذاران مواجه شده است که برای استفاده از این ظرفیت، عبور از محدودیت های موجود و رونق هرچه بیشتر تولید، باید زمین جدید به این مناطق اضافه شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: در سال جاری ۹۰۰ میلیارد تومان به بخش تولید استان قم اختصاص داده شده که این رقم در مقایسه با سالهای گذشته بسیار مناسب است و میتواند بخش تولید این استان را بیش از پیش فعال کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: طی سال جاری این استان در پرداخت تسهیلات رونق تولید جایگاه مطلوبی داشته و توانسته است 98 درصد تسهیلات مورد نظر را در اختیار متقاضیان قرار دهد.
انتظاری که از مسئولان استان میرود این است که شرایط و بستر حمایت از فعالیتهای اقتصادی مولد در سطح استان را به خوبی فراهم کرده و از َآن سو موانع و مشکلات را از سر راه تولیدگران و صنعتگران بردارند